in the lab!

Tvunget til Prostitution

Pernilles drøm

For mange er prostitution vel noget der for mange spøger lidt I fantasien.. og en del leger da også med sammen med deres partner.. det er til gængæld ikke så mange der udlever det fuldt ud.. En del mænd drømmer og at gå i dametøj og blive brugt af andre mænd til sex. jeg er en af den der ikke helt har kunnet nøjes med at drømme om det ..men jeg har afprøvet det i virkeligheden.. og elsker at blive brugt som en anden Tøz.. For mig kan det ikke blive for hårdt og brutalt i røven.. og jeg kan i reglen klarer en ret hårdhændet facefuck… til gengæld så er min sissy pik ikke til så meget anden end at tisse med… jeg kan også tåle at få et klask i røven uden jeg begynder at klynke..

#Rethink

Jeg er ikke i tvivl om at havde jeg været noget yngre så var det en noget anden vej jeg ville vælge. At jeg så ville få en noget mere feminin rolle er jeg mere end sikker på. At det har været oppe at vende i mine tanker mange gange i de sidste 40 år. Det er nu ikke så dan at jeg har fortrudt måden jeg har levet på. Det er i mit sind ikke det mindste tvivl om hvad jeg ville vælge hvis jeg kunne starte igen.

Share this:

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info