Professionel Luder

Tilbyder Blowjob, & Analsex

Pernille’s klinik tilbyder en shemale prostitueret. En røv det kan kneppes hårdt og dybt.. for dem der elsker at fiste, en tøs i røven er det mig du skal prøve. eller kom her for at prøve at kneppe hjernen ud på mig.. Deep Throat …   

hvordan booker jeg en tid

Vi holder Lukket For Nye

Vi gør alt for din sikkerhed.. derfor har jeg valgt at gøre alt for at undgå unødig risiko..

Det er kun gamle venner der for tiden kan komme på besøg 

mine faste aftaler stadig komme hos mig og bruge min service de kan kontakte mig gennem min sædvanlige  mail eller gennem min kontakt nedenunder. i skemaet kan ud se hvilke dag og tidspunkter det er lettest at lave aftaler med mig.

Dage der er grønne er jeg ledig mellem kl 9 -14
Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar
-
Ledig

captcha

Hvor bor Pernille Kristensen

Jo jeg findes skam jeg bor i den sydlige del af Herning kommune. på miin kalender kan du se hvilke dage det er muligt at lav en aftale med mig.

Du bør nok have at vide, at jeg er en Shemale / Transseksuel jeg var en gang en mand og det der var en pik nu kun er til pynt, og kan ikke bruges til noget.. dvs. den kan ikke blive stiv.

Jeg kan naturligvis ikke står til rådighed 24/7, selv om tanken tiltaler mig, jeg har valgt at familien er det der er det vigtigste for mig. Sorry guys. Derfor er jeg kun til rådighed som gratis luder 4 dage om ugen.. og her er det efter først til mølle princippet der gælder..  nogen kalder mig af den grund vanskelig.

Book en tid i min kalender, så vil jeg ligge klar med røven lige i vejret .. klar til at blive kneppet fistet eller facefucked eller måske lidt af alle tre dele

Jeg elsker at have sex med mænd. når det ellers er mulig finde tid.

send en mail og få adgang til at bruge mig

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info