Professionel Luder

Intim Massage, Blowjob, & Analsex

Pernille’s klinik tilbyder en shemale der tåler deepthroat fucking, og tibyder en røv det kan kneppes hårdt og dybt.. for dem der elsker at fiste en anden i røven, her er jeg også det rette valg.  

hvordan booker jeg en tid

klik på et grøt felt.  det er kun de grønne  felter der kan bestilles tider i, udfyld skemaet nedenunder og send.

 godkender jeg din bestilling få du besked i din e-mail. 

Tidsbestilling hos Pernille
Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar
- Ledig
captcha

Hvor bor Pernille Kristensen

Jo jeg findes skam jeg bor i den sydlige del af Herning kommune. på miin kalender kan du se hvilke dage det er muligt at lav en aftale med mig.

Du bør nok have at vide, at jeg er en Shemale / Transseksuel jeg var en gang en mand og det der var en pik nu kun er til pynt, og kan ikke bruges til noget.. dvs. den kan ikke blive stiv.

Jeg kan naturligvis ikke står til rådighed 24/7, selv om tanken tiltaler mig, jeg har valgt at familien er det der er det vigtigste for mig. Sorry guys. Derfor er jeg kun til rådighed som gratis luder 4 dage om ugen.. og her er det efter først til mølle princippet der gælder..  nogen kalder mig af den grund vanskelig.

Book en tid i min kalender, så vil jeg ligge klar med røven lige i vejret .. klar til at blive kneppet fistet eller facefucked eller måske lidt af alle tre dele

Jeg elsker at have sex med mænd. når det ellers er mulig finde tid.

Kære dejlige mænd 

Jeg ser frem til at bruge en masse delige timer sammne med jer. jeg håber at at jeg kan få en fast kreds af mænd der kommer hos mig igen og igen. 

Kærlig hilsen

Luk menu