in the lab!

Per-nille

Min mor kalde mig altid Pernille .. og jeg var vel også noget at af en dukkedreng..
Det er mange år siden jeg for første gange stoppede fødderne i et par strømpebukser.. og pigetrusser…det er noget jeg altid gerne ville tage på.. så jeg ligende det jeg følte jeg var .

Jeg jeg var vel ikke meget over 7 år… da en af mine kammerater fandt at det ku være en go rolle for mig.. det med pigetøjet.. I legen var det meningen at jeg som dame skulle fanges og sraffes som heks.. jeg røg dog ikke på bålet… men iført kjole, trusser, nylonstrømper blev jeg bundet så jeg stod med røven strittende i vejret … her kunne jeg så få pisk .. der kunne stoppes ting op i røven på mig .. flasker.. pinde, sterainlys. så inden der nogen sinde var hår på den . var jeg mere end kneppe klar..

Den første orgasme jeg kan huske jeg havde…. var med mig i stømpebukser… og jeg gnuppede den den af som var jeg en pige… og jeg kom i strømpebukserne.. så sex er altså noget der for mig hænger sammen med mig i dametøj

Brug mig som en tøz

Per nille en almindeligdag på kontoret

For mig er det vigtig at føle mig som en tøz,,,, og en tøz er i min verden en der betjene rigtige mænd så de kan får afløb for deres lyster.. dvs. komme… og jeg er vild med når jeg kan mærke at pikken bliver stødt helt i bund.. og jeg kan mærke det rykkke i den…. og spermen sprøjtes dybt ind i mig.. jeg forsøger altid på at undgå at spermen løber ud af mig igen.

Tanken om at en mand sprøjter sin sperm ind i mig, får det altid til at krible i maven.. kommer manden i munden på mig … så sluger jeg det naturligvis… jeg nyder at jeg så efterfølgende har smagen af pik og sperm i flere timer bagefter..

Til daglig går jeg stort set altid i dameundertøj.. nederdel nylonstrømper, eller leggins top eller t-shirt.. ved jeg at jeg skal modtage herrebesøg, så er makeup og paryk en naturlig del af beklædningen.

Share this:

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info