Professionel Luder

Tilbyder Blowjob, & Analsex

Pernille’s klinik tilbyder en shemale prostitueret. En røv det kan kneppes hårdt og dybt.. for dem der elsker at fiste, en tøs i røven er det mig du skal prøve. eller kom her for at prøve at kneppe hjernen ud på mig.. Deep Throat …   

Hej jeg kalder mig selv for Pernille.

Født i 1963, der for ikke helt ny.

Jeg har et par sider kørende hvor jeg til byder mig til mænd med mig som Shemale.. Tranny Sissy her leder jeg efter mænd der har lyst til at bruge mig på mine præmisser..

Jeg kan naturligvis ikke stå til rådighed 24/7, selv om tanken ganske vist tiltaler mig. 

jeg har valgt at familien er det der er det vigtigste for mig. Sorry guys. Derfor er jeg kun til rådighed som gratis luder 4 dage om ugen.. og her er det efter først til mølle princippet der gælder..  nogen kalder mig af den grund vanskelig.

Book en tid i min kalender, så vil jeg ligge klar med røven lige i vejret .. klar til at blive kneppet fistet eller facefucked eller måske lidt af alle tre dele.

For mig handler det om at blive brugt som en tøs.. og blive kneppet som en tøs.. ingen snak bare lige på… rå sex fra ende til anden..min tilfredstillelse ligger i at få dig til at komme … at der med enkelte kan opstå venskaber ud fra det er da bare et bonus..

Jeg tager ikke mod penge for mine ydelser.. men siger ikke nej til frivillige bidrag..

 

Tidligere
Næste

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info