About the lab!

Fra ide til Industri

Vi grundlagde Feminization Lab for at slippe af med den mands dominerede verden, som vi kender fra historisk tid. At det har unviklet sig til noget der næsten minder om industri. Hvor mænd helt ned til 14 års alderen kommer på klinikken for begynde et liv som kvinde. Og de af dem der er dygtige… dvs at de har startet behandlingen meget tidlig…kommer da også til at leve som almindelige kvinder..

De lidt ældre ender stort set alle i sexindustrien… hvor de på den ene eller anden måde kommer til at leve livet som prostitueret. Og betjener mange mænd hver dag med deres ydelser

Vi har i dag førende inden for de mest moderne behandlinger inden for kønsskifte af mænd til kvinder. Hormon, kirurgi, træning og psykolog sikre et perfekt behandlings forløb.. selv de mænd der er blevet tvangsindlagt efter en voldtægts-dom, bliver til en ydmyg bolledukke.

Behandlingen!

I takt med at mange kvinder vælger et liv uden mand så er der blevet mange mænd i overskud og da da de fleste også er opvokset uden at der er en mand i huset.. så kan de fleste da vist også betegnes som værende en hen.

En del piger har gennem et en del år da levet sammen med en mand. Men de bliver ret hurtigt trætte af at mand altid tænker med pikken.. En del af dem modtager vi her på klinikken. Hvor de kommer til at undergå en forvandling.

I reglen er det meget virile mænd vi modtager og de første 14 dage bliver de opstaldet og malket for så meget sæd som det er muligt.

Her efter begynder forvandlingen med en massiv hormonkur. Og pikken begynder ret hurtig at blive mindre, det samme gælder for deres testikler. De begynder at skrumpe og efter tre måneder er der ikke nogen vej tilbage for manden.

De begynder at udvikler bryster og blive noget bedre posteret over bagen. De har ikke længe den mandlige kønsdrift. Nogle kvinder har da også et ønske om at gå lidt videre med deres ex inden han sende ud i verden igen.. og ønsker at han bliver omskåret.. og at pikken laves mindre.. det gøres sammen med en intensiv hypno kur…så vi sender hene ud,  hene kan arbejde som prostitueret, tjenestepige, sexslave eller hvad du nu syntes din ex fortjener.. 

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info