in the lab!

Ommer

Jeg har ofte tænkt over hvad hvis jeg nu fik chancen for at starte helt fra den gang. Jeg selv var klar over at jeg trans.. den gang jeg var et sted mellem 12 – 14 år gammel.. her blev dame trusser spændende på den måde at det var noget jeg skulle ha på.. nå ja.. jeg har vel egentligt altid haft det sådan, at jeg kunne lide at lege pige..

At jeg når vi legede røver og soldater ofte fik rollen som pige/ kone/ dame /heks der blev taget til fange og straffet på forskellige måder..
Man kan godt siget at jeg har leget mig ind i den rolle at jeg er en Tøz… Det er en rolle jeg elsker at være i … og det med at være dresset up for at mænd kan bruge som en luder de barer køre den af i, er det der giver mig mest..

Share this:

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info