My Dream

Pernilles dagbog
Langt det meste af tiden er jeg vel lidt tøzet klædt. Når jeg eller kan stjæle lidt tid til det bruger jeg tid på at dulle mig selv op.. det får jeg i reglen en del gode fotos ud af. Jeg syntes selv at det ind imellem at jeg ser ret slutty og kneppe klar ud.
Hvis der er noget jeg er vild med så er det at gøre sig klar til at der kommer en mand på besøg for at kneppe mig.. jeg bruger timer på at gøre mig slutty så jeg er klar til at bli brugt.
Jeg har ikke noget imod at ligge klar på alle fire med røven strittende lige i vejret … dressed op som en anden luder enten med en gabende åben bag eller med en buttplug der bare lige skal flåes ud inden en pik bliver banket i bund.. og tanken om at manden knepper mig bare for at komme unden at der tages hensyn til mig, får det til at krible mellem mine ben. Målet er for mig at manden får sin udløsning..
Og jo jeg elsker når manden trænger helt i bund for at aflever sin ladning dybt oppe i mig.. det er det jeg er skabt til.. Mange vil sikker sige at det kan jeg da ikke få noget ud af. Det er det jeg elsker… de 10 sekunder … med pikken helt i bund.. og hvor der bliver sprøjtet sperm op i mig der er her jeg lever..
Somme alle andre tøzer drømmer jeg da naturligvis om at være centrum i et gangbang. Hvor flere mænd tager for sig af mig.

#Rethink


De fleste dage er har jeg naturligvis dame trusser og en BH på at jeg ofte også går i leggins gør at jeg er tæt på være tøz 24/7.. Så hvis nogen i Aarhus C mangler et blowjob uden forpligtelser i dagtimerne.. på hverdagene så kan jeg da lige kigge forbi .. ps … jeg sluger naturligvis klatten..
Jeg er ikke i tvivl om at havde jeg været noget yngre så var det en noget ande vej jeg ville vælge. At jeg så ville få en noget mere feminin rolle er jeg mere end sikker på. At det har været oppe at vende i mine tanker mange gange i de sidste 40 år. Det er nu ikke så dan at jeg har fortrudt måden jeg har levet på. Det er i mit sind ikke det mindste tvivl om hvad jeg ville vælge hvis jeg kunne starte igen.
Jeg har her i år brugt meget tid på at finde ud af hvad jeg vil med livet.. og har vist også spurgt de højere magter om råd.. og jeg tror da også at jeg fik svaret serveret.. Inden for en uge blev jeg præsenteret for dame trusser 2 gange begge brugte.. det ene par var plettet af sperm i skridtet.. ellers rene. Finde stedet lige ved siden af domkirken.. midt på dagen.
Det andet par et par blondetrusser og det lignede en der har få pik i røven..det var her der var her der var utæt.. finde stedet var på fortovet midt på dag i Latinerkvarteret .. for begge fund var det i en regnvejrs periode.. ingen af trusserne bar præg af at have ligget der ret længe.. jeg tager de som et tegn på at det er det jeg skal være og gøre..
For mig er det en vink med en vognstang. Der er meningen at jeg skal gå i dametrusser.. det er vel derfor også meningen at skal bruges af andre mænd.. og det er mig der skal kneppes som en anden dame. Tanken alene får det til at krible der nede et sted..

Share this:

Vær ikke bange…

Hvad kan jeg gøre for dig.. har du specielle ønsker, så er det her du kan få svar fra mig..

Kærlig hilsen Pernille 

Kontakt info