Knep mig som var jeg en luder

Der bliver lidt mere Pernille i den nærmeste fremtid.. det er helt sikkert..

Selv om jeg været Pernille siden jeg var 8-9 år gammel er det ikke sådan, at jeg dyrket en masse sex bekendtskaber. Jeg har været forsigtig eller skal man sige at de mænd der har været i seng / leget med mig, er mænd der har brugt mig som var jeg en kvinde.  Pernille rødmer ”Dog må jeg tilstå at jeg er blevet bollet af flere mænd end kvinder”.

Jeg elsker virkelig når en mand hamre pikken helt i bund i røven på mig… og bare pumper løs…. For til sidst næsten at løfte mig op i pikken.. mens den er helt i bund og jeg kan mærke at han kommer .. dybt der inde…

Jeg har det rigtig godt med tage en pik i munden.. og kan egentlig godt lide at blive facefucked. Jeg må tilstå at man godt kan blive lidt øm i halsen af at tage den rigtig dybt.. det er for mig del af den gode følelse af blive brugt..

Jeg drømmer om at midt punkt i et Gang bang ikke mindst kunne jeg godt tænke mig  blive kneppet af 2 mænd i røven på en gang… gerne mens en tredje har travlt med at gi mig den i munden.

Jeg syntes ikke at jeg er vildt krævende nok tvært i mod.. jeg giver fri adgang til at bruge mig som var jeg en kneppedukke, og jeg kan tage en pik i både hoved og røv.

Jeg lægger heller end gerne røv til en omgang fisting.

Den følelse af at man er ved at sprænges.. at man tager lidt skade hver gang man lægger røv til det bliver helt sikkert langsomt mere svært at træne op til at holde helt tæt.

Drømmen om en weekend i sommerhus

Jeg har brugt meget tid på at finde ud af, hvad det er jeg vil. Og nej det finder jeg nok aldrig rigtig ud af.. sådan er det bare.. måske skulle jeg hellere se hvad det er der virker.

Helt ærlig så bliver jeg dejlig glad når jeg har fået lidt pik i røven. Tanken om at en mand knepper og bruger mig får det til at krible dybt inde i mig.

Og jeg føler at jeg er udfylder min plads som tøz når jeg lægger krop, til en omgang pik i hoved og røv.. Jeg nyder begge dele må jeg tilstå… og en af mine drømme/fantasier lyder da også at være bolle dukken for en gruppe mænd en hel weekend. Det er en af de fantasier der nok aldrig bliver til noge.. Men det kunne ellers være lidt fedt at afprøve det.

En Dansk Shemale
hormoner gør sin virkning, brysterne er på vej mod en B-skål.

Skriv et svar